I Brass Music

muusikateenused

Muusikaväljaandja & tarvikud vaskpillidele

Muusika väljaandmine

Muusika väljaandmine hõlmab muusikaliste kompositsioonide reklaamimise, litsentseerimise ja levitamise protsessi. Selle peamine eesmärk on toimida sillana heliloojate ja laiema publiku vahel, võimaldades nende teoste levikut erinevates platvormides ja meediakanalites. Muusika väljaandjad mängivad olulist rolli heliloojate õiguste kaitsmisel, tagades nende õige tasustamise muusika kasutamise eest. I Brass Musicu muusika väljaandmise teenused hõlmavad põhjalikku lähenemist muusikaliste loomingu esitlemisele ja kasumlikuks muutmisele. Töötame tihedalt koos heliloojatega, esindades nende huve ning tegeledes ülesannetega nagu autoriõiguse registreerimine, litsentsilepingud ja autoritasude kogumine. Lisaks kasutame oma tööstuse suhteid ja turundusalast ekspertiisi, et reklaamida kompositsioone esitajatele, salvestuskunstnikele ja meediaväljaannetele, maksimeerides nende nähtavust ja sissetulekuvõimalusi. Olete siis alustav helilooja, kes otsib professionaalset esindust või juba kogenud artist, kes soovib oma teoseid laiemale publikule tutvustada. Meie pühendunud meeskond pakub personaalseid ja tõhusaid lahendusi muusika väljaandmise valdkonnas. Ausus, läbipaistvus ja uuendusmeelsus on meie tegevuse keskmes, aidates heliloojatel edukalt toime tulla muusikatööstuse dünaamilises maailmas. Tehke meiega koostööd I Brass Musicus ja avastage oma muusikalise loomingu täielik potentsiaal ning jõuate publikuni üle maailma.

Küsi hinnapakkumist:

Noodistamine

Meie noodistamise teenused I Brass Musicus pakuvad professionaalset täpsust ja ekspertiisi, muutes muusikalised kompositsioonid kaunilt vormindatud nootideks. Meie osavate noodistajate meeskond tõlgib põhjalikult muusikanootide kirjeldused selgeks, loetavaks ja viimistletud noodiks, tagades täpsuse ja selguse nii esitajatele kui ka dirigentidele. Olgu tegemist heliloojaga, kes otsib oma tööle viimistletud esitlust või üksikisikuga, kes soovib, et tema käsitsi kirjutatud noodid muudetakse professionaalselt ümber, pakume kohandatud lahendusi, mis vastavad teie vajadustele. Pühendumuse ja tähelepanuga detailidele tõstavad meie muusika noodistamise teenused teie muusikaliste loomingu esitluse kõrgeimale tasemele.

Küsi hinnapakkumist:

muusika seaded, instrumentatsioon

Erakordsete muusika seadete loomine eeldab sügavat arusaamist muusikateooriast, instrumentatsioonist ja stiilist. I Brass Musicus vormistame igat teost erakordse hoole ja täpsusega, tagades esitused, mis haaravad publiku tähelepanu. Oma oskuste poolest messingpillides rõhutame meie seadetes messingansamblite ainulaadseid kõlakvaliteete ja võimeid. Olgu selleks keerukas jazzi töötlus või pidulik messingfanaal, meie teenused lubavad tuua teie muusikalise visiooni ellu ületamatu kunstilise kvaliteedi ja ekspertiisiga.

Küsi hinnapakkumist:

István Baráth

Kõik algas siin

Minu teekond muusika redigeerimise maailma algas 1990. aastatel, mil mu isa tutvustas mulle Atari ja Commodore arvuteid ning hakkasin kasutama varajaseid muusika redigeerimise programme. Need kogemused äratasid minus uudishimu ja viisid mind jätkama muusika redigeerimist erinevatele ansamblitele läbi oma karjääri professionaalse trompetimängijana.

Trompetiõpingute ajal märkasin kiiresti selge ja arusaadava noodimuusika loomise tähtsust ning pühendasin oma lõputöö just sellele teemale.

Nüüd on minu eesmärk aidata messingpillimängijaid ja ansambleid, seades lugusid, lihvides halvasti kirjutatud noodimuusikat graveerimise abil ning aidates heliloojatel ja ansamblitel nende teoseid avaldada.

Copyright Ⓒ 2024, All Rights Reserved by
I Brass Music OÜ, Tallinn, Estonia

Follow Us