I Brass Music

Zenei Szolgáltatások

Zeneműkiadó & termékek rezeseknek

Zeneműkiadás

A zenei kiadás folyamata magában foglalja a zeneszerzők műveinek promótálását, licencelését és terjesztését, ezáltal teremtve hidat a zeneszerzők és a szélesebb közönség között, ami elősegíti műveik elterjedését különböző platformokon és médiumokban. A zenei kiadók kiemelkedő szerepet játszanak a zeneszerzők jogainak védelmében, biztosítva, hogy megfelelő kárpótlást kapjanak zenéjük felhasználásáért. Az I Brass Music zenei kiadási szolgáltatásai széles körű megközelítést jelentenek a zenei alkotások bemutatásában és pénzügyi hasznosításában. Szorosan együttműködünk a zeneszerzőkkel, hogy képviseljük az érdekeiket, és kezeljük a szerzői jogok regisztrációját, licencszerződéseket és jogdíjak beszedését. Emellett felhasználjuk iparági kapcsolatainkat és marketing szakértelmünket a kompozíciók népszerűsítésére előadók, felvételkészítők és médiumok körében, ezzel maximalizálva az expozíciót és a bevételi potenciált. Legyen zeneszerző vagy profi művész, aki szeretné kiterjeszteni hatókörét, elkötelezett csapatunk személyre szabott és hatékony zenei kiadási megoldásokat kínál. Az integritásra, átláthatóságra és innovációra összpontosítva törekszünk arra, hogy a zeneszerzők sikeresek legyenek a dinamikus zenei iparban. Csatlakozzon az I Brass Music-hez, és kibontakoztathatja zenei alkotásai teljes potenciálját, hogy eljussanak a világ minden tájára.

Kérjen árajánlatot:

Kottakészítés

Az I Brass Music zenei gravírozási szolgáltatásai professzionális pontosságot és szakértelmet kínálnak, hogy zeneszerzeményeidet gyönyörűen formázott kottává alakítsuk át. Képzett gravírozó csapatunk aprólékos munkával átülteti a zenei jelöléseket tiszta, olvasható és letisztult kottákba, garantálva az előadók és karmesterek számára a pontosságot és világosságot. Legyen szó zeneszerzőről, aki igényes prezentációt keres művéhez, vagy egyéni, kézzel írt kotta profi átírására van szüksége, mi személyre szabott megoldásokat kínálunk az igényeihez. Elkötelezett vagyunk az exkluzivitás és a részletek iránt, ami lehetővé teszi, hogy zenei gravírozási szolgáltatásaink a legmagasabb színvonalúak legyenek, és kiemeljék zenei alkotásait a csúcsra.

Kérjen árajánlatot:

hangszerelés

A kivételes zenei szerzemények megalkotása mélyreható értelmezést igényel a zeneelméletben, hangszerelésben és stílusban. Az I Brass Musicnál minden egyes darabot páratlan gondossággal és precizitással formáljuk, biztosítva, hogy az előadások lenyűgözzék a közönséget. Kiválóan értünk a rézfúvós hangszerekhez, szerzeményeink bemutatják a rézfúvós együttesek egyedi hangszíneit és lehetőségeit. Legyen szó egy bonyolult jazz előadásról vagy egy pompás rézfúvós fanfáról, szolgáltatásaink ígérik, hogy páratlan művészettel és szakértelemmel életre keltik az ön zenei vízióját.

Kérjen árajánlatot:

Baráth István

minden így kezdődött

Zenei szerkesztői pályafutásom a ’90-es években kezdődött, amikor édesapám bevezetett az Atari és Commodore számítógépek világába, ahol korai zenei szerkesztő programokkal ismerkedtem meg. Ezek az élmények felkeltették kíváncsiságomat és arra ösztönöztek, hogy zenei szerkesztéssel foglalkozzak különböző együttesek számára trombitaművészként folytatott pályafutásom során.

Tanulmányaim során hamar felismertem a világos és érthető kották készítésének fontosságát. Valójában a diplomamunkámat is az artikuláció témakörében írtam.

Az aktuális célom az, hogy segítsek a rézfúvósoknak és együtteseiknek a repertoárjuk bővítésében, valamint javítsam a nehezen olvasható kottákat. Emellett támogatom a zeneszerzőket és együtteseket a műveik publikálásában.

Copyright Ⓒ 2024, All Rights Reserved by
I Brass Music OÜ, Tallinn, Estonia

Follow Us